Vloeren

KUNSTSTOF-, TROFFEL- en GRINDVLOEREN
Het leveren en aanbrengen van diverse epoxy- en polyurethaan vloeren in de bouwsector: nieuwbouw, renovatie en in de industriële sector. Ook vloeistofdichte- en chemisch resistente vloeren. Kunststofvloeren is onder te verdelen in:
Natuursteenkorrel vloeren
Een natuursteen korrelvloer kan geheel op de gebruiksdoelen worden afgestemd. Niet alleen qua kleur en korrelgrootte, maar ook qua samenstelling en structuur. De korrelvloer is goed belastbaar en is geschikt voor binnen en buiten. Bovendien is de natuursteen korrelvloer bijna altijd naadloos. De vloer wordt samengesteld uit natuursteenkorrels en een hoogwaardige 1- component polyurethaan hars als bindmiddel. De natuursteen korrelvloer wordt veelal buiten toegepast bij terrassen, galerijen, trappen en balkons inclusief een waterdicht en flexibel afdichtingsysteem.
natuursteen natuursteen natuursteen
Troffelvloeren
Een epoxy troffelvloer wordt toegepast daar waar hoge eisen gesteld worden aan mechanische en of chemische belastingen van de vloer. De troffelvloer heeft een minimale laagdikte van 5mm. en wordt na het leggen altijd nabehandeld met een transparante UV bestendige verzegeling. De robuuste troffelvloer heeft een lange levensduur en is mechanisch zwaar belastbaar.
Chipvloeren
Een chipvloer is een epoxy- of polyurethaan gietvloer die ingestrooid wordt met gekleurde chips. Een chipsvloer kan in vele kleurnuances worden geleverd, vol of spaarzaam ingestrooid. De vloer kan afgewerkt worden met een mat- of zijdeglanzende UV bestendige verzegeling. Zo kunnen bijvoorbeeld showrooms en expohallen tegelijk spraakmakend en onderhoudsvriendelijk zijn. Een chipsvloer is ook geschikt voor het afwerken van oude granito douche- en badkamervloeren. De chipsvloer kan zowel binnen als buiten toegepast worden. De kleurstellingen en motieven van de chipsvloer zijn praktisch oneindig.
chips chips chips
Siergrind vloeren
Siergrind vloeren zijn opgebouwd uit een epoxyhars bindmiddel en een ingekleurde korrel van 2 of 4mm. De siergrind vloer is alleen geschikt als binnenvloer. Wilt u een siergrind vloer in kleur of naturel? Er zijn vele mogelijkheden. Siergrind vloeren worden toegepast in showrooms, winkels, kantoren maar ook in de privé sfeer. Figuren en logo’s kunnen feilloos in uw vloer worden verwerkt.
Coating vloeren
Een coating is een uitstekende beschermlaag en verfraaiing op bijna alle soorten ondergronden. De coatings zijn op basis van epoxy- of polyurethaan en afhankelijk van de te stellen eisen oplosmiddelvrij, oplosmiddelhoudend of watergedragen. Een coatingvloer geeft een glad, hygiënisch, stofvrij en naadloos resultaat en is bestand tegen lichte tot matige mechanische belasting. Als het gaat om een “stuivende vloer” dan kan men ook volstaan met een goede transparante impregnering.
coatingvloer coatingvloer coatingvloer
Gietvloeren
De gietvloeren van Ardon Montfoort zijn opgebouwd uit vulstof en een bindmiddel van gepigmenteerde oplosmiddelvrije epoxyharsen of polyurethanen. De gietvloer is naadloos en heeft een laagdikte vanaf 2 mm. Decoratieve en functionele aanpassingen, zoals het instrooien met gekleurde vlokken of het antislip maken, kunnen desgewenst worden uitgevoerd. Een gietvloer wordt toegepast in een omgeving waar een zeer vlak, homogeen en hygiënisch vloeroppervlak vereist is. De vloer is niet geschikt voor mechanisch zware belasting.
gietvloer gietvloer gietvloer